Eerstvolgende optreden

Muzemento geeft op woensdag 24 oktober 2018 een concert in Het Laar onder leiding van Mark van Nispen.

Het begint om 19.30 uur. Om 21.15 uur verwachten we af te sluiten. U bent daarbij van harte welkom.

Het adres is: Generaal Winkelmanstraat 175 5025 XG Tilburg (013) 465 77 00 Toegang regelt u aan de bar. De kosten zijn 6,- euro per persoon Inclusief een kopje koffie/thee vooraf Plus een drankje in de pauze.

 

Op 16 december geven we samen met Cantiqua in de middag een winterconcert in de Petrus Donderskerk te Tilburg. Nadere informatie volgt nog.

 

 

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor Rendez-vous à Paris en het komische operastuk ( met een knipoog naar de musical) TRIAL BY JURY. We gaan dit in 2019 uitvoeren. Je kunt 23 of 24 maart 2019 alvast in je agenda reserveren.

In 2020 gaan we naar Dresden. Misschien ga jij wel mee als een van onze zangers/zangeressen!

 

Er zullen dit jaar vast nog enkele kleine uitvoeringen komen. Zodra daarover meer bekend is melden wij dat hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Succesvolle uitvoeringen van de afgelopen periode

 

Mingo!!!

  Logo Mingo RGB 300dpi

 

In de Week van de Amateurkunst 2016, en wel op 2 juni, stonden we in het Jan van Besouwhuis in Goirle met een nieuwe productie van Muzemento!

Een zeer bijzondere dit keer, want voor het eerst was er een stuk geheel in eigen beheer, dus voor en door het koor, geschreven, vormgegeven, gespeeld

en gezongen. Tekst, muziek, decor, kleding, solisten...alles kwam uit de vereniging zelf.

En wat een geweldig spektakel was het! bijna 400 man stond mee te dansen met onze Mingo-dans, het koor is boven zichzelf uitgestegen en

bovendien een prachtige recensie in het Brabants Dagblad:

recensie

Bij de foto's (Beeldmateriaal- Foto's) vind je heel veel foto's van Mingo, en nog veel meer foto's en video's kun je vinden op onze

facebookpagina's: www.facebook.nl/muzemento en www.facebook.nl/muzementospeeltmingo

Dank aan iedereen die erbij was en Mingo tot een groot succes heeft gemaakt!

liefdesduet3

 

 

Der Frühling bringt Gesang und Theater aus den Niederlanden!

Met die aankondiging kwamen we in het Hemelvaartweekend van 2015 Trier binnen. Ter ere van ons 60-jarige jubileum maakten we een prachtige, gezellige en muzikale reis naar de oudste stad van Duitsland. Naast het verkennen van de stad, de Moezel en natuurlijk de heerlijke Moezelwijn, hebben we er een concert gegeven. Het Brunnenhof, naast de markante Porta Nigra, was het decor van een zonnige middag waarop we ons van onze beste kant hebben laten zien. De binnenplaats stroomde vol met geïnteresseerden, wij waren na zo'n weekend samen helemaal op elkaar ingespeeld en de dirigent beleefde er zelfs zijn première als zanger bij Muzemento! Bij de foto's vind je meer beeldmateriaal van deze onvergetelijke koorreis.

 LP - Muzemento - P1030741-bewerkt-2


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline