Muzemento 5

 

 


In 2020 vieren wij ons 65 jarig bestaan en dit jubileum willen we zeker niet geruisloos voorbij laten gaan.

In navolging van ons concert van 2015 in Trier gaan we de uitdaging aan om in 2020 in Dresden ook weer een concert te geven.

Een heel leuk vooruitzicht.

 

Tenor , Bas , Alt of Sopraan  wil jij bij deze leuke activiteiten zijn en vind jij het leuk om te zingen dan is het zeker de moeite waard om de sfeer te komen proeven tijdens onze repetities.

Zingen is uiteindelijk ook een medicijn om je volledig te ontspannen en je inspiratie geeft om positiever om te gaan met de alledaagse gebeurtenissen.

 

 

En die ervaring willen wij graag met jou delen.

Wij repeteren op de dinsdagavonden van 20.00 tot 22.30 bij: Cultureel centrum “ HET KRUISPUNT”

Sinopelstraat 1

5044KP Tilburg

Je bent daar van harte welkom bij

MUZEMENTO

Meld je aan bij ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meedoenregeling

Muzemento is een vereniging, waar iedereen zich bij aan kan sluiten. Ook mensen met een kleinere beurs, waarvoor de contributie soms een te hoge drempel opwerpt.

Daarom zijn we blij met de 'Meedoenregeling' van de gemeente Tilburg, waar wij uiteraard graag aan meewerken. Mensen met weinig financiële middelen kunnen via de Meedoenregeling met korting deelnemen aan de vereniging.

Ben je benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt, of zoek je meer informatie? Kijk op http://www.tilburg.nl/inwoners/laag-inkomen/meedoenregeling/

 

 

Tenoren en Bassen gezocht!!

Muzemento mannen

 

Muzemento hecht aan een goede koorbalans waarin de verschillende stemmen vertegenwoordigd zijn.

Op dit moment zijn de vrouwen ruim in de meerderheid en daarom komen we graag in contact met mannen die de ontspanning van zingen in ons koor willen meemaken.

Je wordt opgenomen in een sprankelend, gezellig gezelschap dat bovendien gemotiveerd is om altijd het beste uit jezelf te halen.

Spreekt dat je aan dan ben jij onze man! Neem contact op met ons secretariaat en wij laten een van onze mannen je terugbellen om je nader te informeren!

Je kunt ook vrijblijvend een repetitie bezoeken. Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur in Het Kruispunt, aan de Sinopelstraat in Tilburg.

Loop gerust een keer binnen.